Ankara’dan deprem etkisi yaratacak kulis: Mansur Yavaş, telefonu Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne kapattı

Gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin muhtemel iki adayı olarak görülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia ediliyor. Bir iddiaya göre, Mansur Yavaş, yaptıkları bir görüşme sırasında sinirlenerek telefonu Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne kapattı.

25.07.2024-10:36 - (Son Güncelleme: 25.07.2024-10:41) Ankara’dan deprem etkisi yaratacak kulis: Mansur Yavaş, telefonu Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne kapattı

Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu arasında gerilim mi var? Gazeteci Altan Sancar'ın açıklamalarına göre, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öne çıkan iki adayı olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İkilinin arasındaki gerilimin, sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar nedeniyle tırmandığı iddia ediliyor.

Sosyal medya gerilime sebep oldu

Sancar, tv100'de Cansu Canan Özgen'in sunduğu Özgür İfade programında, Mansur Yavaş'ın Ekrem İmamoğlu'nu arayarak sosyal medyada kendisine yönelik ifadeler kullanan bazı hesapların durdurulmasını istediğini belirtti. İmamoğlu'nun bu hesapların kendileriyle ilgisi olmadığını söylemesi üzerine Yavaş'ın bu cevaptan tatmin olmayarak telefonu kapattığı ifade edildi.

Ankara’dan deprem etkisi yaratacak kulis: Mansur Yavaş, telefonu Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne kapattı

Seçim öncesi tansiyon tavan yaptı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde kimin aday olacağı konusu merak edilirken, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasındaki bu gerilim kulislere yansıdı. İkilinin arasındaki iletişim kopukluğu ve yaşanan anlaşmazlıklar, seçim sürecindeki stratejilerini nasıl etkileyecek merak konusu.

Mansur Yavaş, telefonu Ekrem İmamoğlu’nun yüzüne kapattı

Gazeteci Altan Sancar, programda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Yerel seçim öncesi Mansur Bey, Ekrem Bey'i arıyor ve 'Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar, bu hesapları durdurun' diyor. Ekrem Bey ise 'Bu hesapların bizimle ilgisi yok' diyor. Fakat Mansur Bey, bu cevaptan tatmin olmuyor ve 'Durdurmanızı rica ediyorum' gibi bir cümle kullanıp telefonu Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne kapatıyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal