Ankara’da ve Konya’da deprem mi oldu? Konya depremi hissetti mi? Ankara Konya deprem haritası

Kahramanmaraş’taki 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında pek çok ilde yeni depremler meydana geldi. Ankara ve Konya’da öğle saatlerinde art arda depremler meydana gelirken depremin büyüklüğü ve saati araştırma konusu oldu. Peki Ankara’da ve Konya’da deprem mi oldu? Konya depremi hissetti mi? İşte Ankara Konya deprem haritası ve diğer detaylar...

06.02.2023-15:27 - (Son Güncelleme: 06.02.2023-15:27) Ankara’da ve Konya’da deprem mi oldu? Konya depremi hissetti mi? Ankara Konya deprem haritası

Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Hatay ve Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde depremin yıkıcı sonuçları devam ederken, Ankara ve Konya’da yeni depremler meydana geldi. Bölgede yaşayan vatandaşlar gerçekleşen deprem hakkındaki detayları öğrenmek için arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Peki Ankara’da ve Konya’da deprem mi oldu? Konya depremi hissetti mi?

Ankara’da ve Konya’da deprem mi oldu?

Ankara'da da aynı şekilde saat 13.24 sıralarında tahmini 6.3 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı.

Konya'da 6 Şubat saat 13.24 sıralarında tahmini 6.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Ankara Konya Deprem Haritası

Malatya’da art arda depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe deprem haberi gelmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, Malatya Yeşilyurt'ta 13.12 sıralarında 4.2 büyüklüğünde ve 5.3 km derinliğinde deprem olduğunu açıkladı.

Bunun yanı sıra AFAD, Malatya Doğanşehir'de 13.35 sıralarında 5.6 büyüklüğünde ve 6.85 derinliğinde yeni bir deprem olduğunu duyurdu.

Kahramanmaraş’ta bir deprem daha 

AFAD'a göre Kahramanmaraş Ekinözü'de bugün 13.24 sıralarında 7.5 büyüklüğünde ve 16.4 km derinliğinde bir deprem daha oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal