Ankara'da Tehlikeli Üst Geçit Kullanımı

Ankara'da onarım çalışmaları nedeniyle kapalı olan üst geçidi, vatandaşlar tehlikeye aldırmadan kullanmaya devam ediyor.

12.10.2024-13:07 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-13:07) Ankara'da Tehlikeli Üst Geçit Kullanımı

Ankara'da Üst Geçitte Tehlikeli Kullanım Devam Ediyor

Ankara'nın Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir üst geçit, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan onarım çalışmaları nedeniyle iki gün önce kapatıldı. Ancak, vatandaşlar, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde moloz yığınları arasından bu tehlikeli geçidi kullanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar Tehlikeye Alışverişte

Üst geçidin her iki girişine, belediye ekipleri tarafından vatandaşların geçişini engellemek amacıyla ahşap plakalar yerleştirildi. Ancak, demir çitlerin yolun karşısına geçişi engellemesi nedeniyle birçok kişi, ahşap plakaların ve moloz yığınlarının arasından geçmekte ısrarcı oldu.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Anlar

Özellikle öğrencilerin güvenlik önlemlerini ihlal ederek levhaların arasından geçmeye çalıştığı ve tehlikeli atlayışlar yaptığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların, üzerlerinde güvenlik engelleri olmasına rağmen üst geçidi kullanmaya devam ettiği görülüyor.

Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Alınan bilgilere göre, 10 Ekim'de başlatılan onarım çalışmaları, gece saatlerinde, 23:00 ile 04:00 arasında yapılmakta. Bu çalışmaların toplamda 20 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar kapsamında, üst geçidin yürüyüş platformları ve merdiven basamaklarındaki paslanmış saclar değiştirilecek; kumlama ve yalıtım işlemlerinin ardından, kırılmış kaplamalar yenilenecek. Ayrıca çelik konstrüksiyon üzerinde de kumlama ve boyama işlemleri gerçekleştirilecek.

Başkentte, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ve yayaların yoğun olarak kullandığı üst...

Başkentte, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ve yayaların yoğun olarak kullandığı üst geçit, Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB) 2 gün önce bakım ve onarım çalışmaları için kapatıldı. Geçidin her iki girişine de belediye ekipleri tarafından vatandaşların geçişini engellemek amacıyla ahşap plakalar yerleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal