Ankara'da Operasyon: Binbaşı, Üsteğmen ve Astsubay Gözaltında

Ankara'da düzenlenen geniş çaplı bir operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

17.07.2024-09:30 - (Son Güncelleme: 17.07.2024-09:30) Ankara'da Operasyon: Binbaşı, Üsteğmen ve Astsubay Gözaltında

Operasyon, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Yetkililer, şüphelilerin çeşitli suçlamalarla bağlantılı olarak aranmakta olduklarını ve detaylı soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Yakalanan şüphelilerin, örgütsel faaliyetler ve yasa dışı oluşumlarla bağlantılı oldukları iddia ediliyor. Gözaltına alınan 14 kişi, sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Henüz açıklama yapılmadı

Emniyet yetkilileri, operasyonların devam edeceğini ve kamu düzeninin sağlanması için gerekli tüm adımların atılacağını vurguladı. Gözaltına alınan kişilerin suçlamalarına ilişkin detaylı açıklamaların ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Ankara'da gerçekleştirilen bu geniş çaplı operasyon, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve güvenlik güçlerinin kararlılığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal