Ankara'da motosiklet ile traktör çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, bugün öğle saatlerinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Ankara Bulvarı üzerinde Gazi Mahallesi istikametinde meydana geldi.

09.02.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-17:38) Ankara'da motosiklet ile traktör çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

21 yaşındaki Hasan Emre Macit, 06 EAP 597 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken, aynı yönde ilerleyen A.Ş. kontrolündeki 06 FLZ 57 plakalı traktörle çarpıştı. Kazayı gören çevredekilerin hemen sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsü Hasan Emre Macit'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazanın ardından traktör sürücüsü A.Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kaza nedeniyle trafik bir süreliğine aksarken, olay yerine gelen ekipler tarafından güvenlik önlemleri alındı. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, ilk belirlemelere göre arkadan çarpma sonucu gerçekleştiği ifade edildi. Kazanın yaşandığı bölgede güvenlik kameralarının olması, soruşturmanın daha detaylı yürütülmesine olanak sağlayacak.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal