Ankara'da Kumarhane Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Ankara'da düzenlenen operasyonda kumarhane olarak kullanılan bir çiftlik evinde iki kişi gözaltına alındı.

08.10.2024-13:19 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-13:19) Ankara'da Kumarhane Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Ankara'da Kumarhane Operasyonu

Halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen operasyonlar devam ediyor. Ankara'da, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda kumarhane olarak kullanıldığı iddia edilen bir çiftlik evi hedef alındı.

İstihbarat ve Operasyon

Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şubesi ekipleri, E.A. ve B.A. isimli şahısların Haymana'daki bir çiftlik evlerinde kumar oyunları düzenlediğini tespit etti.

Yakalanan Şüpheliler ve Ele Geçirilen Malzemeler

Düzenlenen operasyonda, şüpheliler E.A. ve B.A. gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda, bir kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 100 mermi, bir ses tabancası, bir yivsiz av tüfeği ile tombala olarak bilinen kumar makinesi ele geçirildi.

Devam Eden Süreç

Şüphelilerin, jandarma ekipleri tarafından sorgulanmasına devam edildiği öğrenildi. Bu tür operasyonların, toplumda kumar ve organize suçlarla mücadele kapsamında artarak devam etmesi bekleniyor.

Ankara'da, jandarma ekiplerince kumarhane olarak kullanıldığı değerlendirilen çiftlik evine...

Ankara'da, jandarma ekiplerince kumarhane olarak kullanıldığı değerlendirilen çiftlik evine düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılamn aramada 1 kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 100 mermi, ses tabancası, yivsiz av tüfeği ve tombala diye tabir edilen kumar makinesi ele geçirildi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal