Ankara'da İnşaat Alanında Doğal Gaz Kaçağı Yangını Kontrol Altına Alındı

Pursaklar'daki inşaat sahasında doğal gaz kaçağı alev aldı, bir otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi.

04.10.2024-13:36 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-13:36) Ankara'da İnşaat Alanında Doğal Gaz Kaçağı Yangını Kontrol Altına Alındı

Ankara'da Doğal Gaz Kaçağı Yangını

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki bir inşaat sahasında meydana gelen olayda, doğal gaz kaçağı nedeniyle alevler yükseldi. Olay, Elfidan Sokak'ta bulunan bir inşaatta gerçekleşti ve ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde büyük bir felaket önlendi.

Olayın Gelişimi

Alınan bilgilere göre, inşaat çalışmaları sırasında doğal gaz borusunda sızıntı oluştu. Bunun sonucunda, park halindeki 06 S 3220 plakalı otomobil alev aldı ve kullanılamaz hale geldi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve Başkent Gaz ekibi olay yerine intikal etti.

Etki Alanı ve Müdahale

Ekipler, gaz akışını keserek yangını kontrol altına aldı. Yangın sonrası yapılan ilk değerlendirmelerde, alevlerin otomobile sıçradığı ve lastiklerin tutuşmasıyla aracın tamamen yanmaya başladığı belirtildi.

Tanıkların İfadeleri

Bölgedeki bir iş yerinde çalışan Barış Cankurt, inşaat çalışmaları sürerken doğal gaz kaçağının meydana geldiğini ifade etti. Cankurt, "Hiç kimsenin yaklaşamadığı bir duruma geldik. Ekipler müdahale ederken alevler yükselmeye başladı. Sonrasında itfaiye geldi ve yangını söndürdü." dedi.

Olayın nedeni hakkında yorum yapan Cankurt, çalışılan alanda doğal gaz borusuna denk gelindiğini ve sabah saatlerinde herhangi bir problem olmadığını, kepçenin ucu boruya temas edince gaz sızıntısının başladığını kaydetti.

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki inşaat sahasında alev alan doğal gaz kaçağı ekiplerin çalışması...

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki inşaat sahasında alev alan doğal gaz kaçağı ekiplerin çalışması sonucu söndürüldü. Olay sırasında alev alan bir otomobil kullanılamaz hale geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal