Ankara’da gece kanlı geçti: Biri komşularını diğeri akrabalarını kurşunladı

Ankara Keçiören’de, gece saatlerinde komşular arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Yaşanan olayda M.E. adlı şahıs komşularından 3’ünü öldürdü 1’ini ise yaraladı. Öte yandan Yenimahalle ilçesinde de akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

26.08.2024-09:52 - (Son Güncelleme: 26.08.2024-09:52) Ankara’da gece kanlı geçti: Biri komşularını diğeri akrabalarını kurşunladı

Ankara’da gece saatlerinde iki silahlı cinayet yaşandı. Ankara'nın Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde, birkaç gündür süregelen komşu anlaşmazlığı trajik bir şekilde sona erdi. 1422. Sokak'ta gece saatlerinde tekrar alevlenen kavga, M.E.'nin komşularına silahla ateş açmasıyla kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda M.Z., M.Ö., M.Z. ve Ş.Z. vuruldu.

Üç Kişi Hayatını Kaybetti

İHA’da yer alan habere göre; Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, M.Z., M.Ö. ve M.Z.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda ağır yaralanan Ş.Z. ise hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olaya ilişkin geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Ankara’da gece kanlı geçti: Biri komşularını diğeri akrabalarını kurşunladı

Yenimahalle'de Kanlı Hesaplaşma: 2 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'da bir başka silahlı çatışma ise Yenimahalle'de, toptancı halinde yaşandı. Akrabalar arasında yer tartışması nedeniyle çıkan kavga, F.K.'nın tabancayla karşı gruba ateş etmesiyle kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda Ömer K., Gürkan K., Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. F.K., olay yerinden kaçarken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağır olan Ömer K. ve Gürkan K., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal