Ankara Gar Saldırısının Kurbanları Unutulmadı

10 Ekim 2015'teki saldırıda hayatını kaybedenler anıldı. Anma etkinliği, saygı duruşu ve karanfil bırakma ile gerçekleştirildi.

10.10.2024-13:12 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-13:12) Ankara Gar Saldırısının Kurbanları Unutulmadı

Ankara Garı'nda Anma Etkinliği Düzenlendi

10 Ekim 2015 tarihinde, terör örgütü DEAŞ mensubu iki canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybedenler, Ankara Garı önünde düzenlenen anma etkinliği ile anıldı.

Saygı Duruşu ve İsimlerin Okunması

Etkinlikte buluşan kalabalık grup, saldırıda yaşamlarını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Hayatını kaybedenlerin isimleri tek tek okunarak, anıları yaşatıldı.

DEM Parti ve 10 Ekim Barış Derneği Temsilcilerinin Açıklamaları

Etkinlikte, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, yaptığı konuşmada, saldırıda kaybedilen canları saygı ile andığını belirtti. Ayrıca, 10 Ekim Barış Derneği Başkanı Mehtap Sakinci, ülke tarihinin en büyük saldırısı olarak nitelendirdiği bu olayın unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Karanfil Bırakıldı

Etkinliğe katılan CHP milletvekilleri ile birlikte, hayatını kaybedenlerin anısına dikilen anıta karanfil bırakıldı. Bu sayede, yaşanan acı unutulmayacak ve anıların yaşatılması için duyarlılık gösterilmeye devam edilecektir.

Ankara Garı önünde, 10 Ekim 2015'te terör örgütü DEAŞ mensubu iki canlı bombanın gerçekleştirdiği...

Ankara Garı önünde, 10 Ekim 2015'te terör örgütü DEAŞ mensubu iki canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Ankara Garı önünde toplanan grup, saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu. Hayatını kaybedenlerin isimleri okundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal