Andrea Belotti kimdir, kaç yaşında? Andrea Belotti hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'den Andrea Belotti hamlesi

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini gelecek sezonda son buldurmak isteyen Fenerbahçe takımı,oyuncu transferlerine şimdiden başlamış durumda. Kadrosuna çok kaliteli bir golcü dahil etmeyi isteyen sarı-lacivertliler, İtalyan forvet Andrea Belotti'yi gündemine aldı. Bu haberi duyan fanatikler ise İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. Andrea Belotti kimdir, kaç yaşındadır? Andrea Belotti daha önce hangi takımlarda oynamıştır? Herkesin merak etmiş olduğu transfer haberinin devamına sayfamızdan bakabilirsiniz.

27.04.2022-01:13 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-01:13) Andrea Belotti kimdir, kaç yaşında? Andrea Belotti hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'den Andrea Belotti hamlesi

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini gelecek sezonda son buldurmak isteyen Fenerbahçe takımı,oyuncu transferlerine şimdiden başlamış durumda. Kadrosuna çok kaliteli bir golcü dahil etmeyi isteyen sarı-lacivertliler, İtalyan forvet Andrea Belotti'yi gündemine aldı. Bu haberi duyan fanatikler ise İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. Herkesin merak ettiği futbolcu hakkındaki detaylar.. 

Fenerbahçe

Andrea Belotti kimdir, kaç yaşındadır? Andrea Belotti daha önce hangi takımlarda oynamıştır?

Fenerbahçe takımı için  henüz teknik direktör kesinleşmemiş durumda. Teknik Direktör aramaları bir yandan devam ederken, bir yandan ise yeni oyuncu transferleri hız kesmeden devam etmektedir. Önümüzdeki sezonda güçlü bir takım olarak çıkmak isteyen Sarı-lacivertliler, ilk önce forvet transferi'ne yoğunluk verdi. 

Bu sebepten dolayı, sarı-lacivertlilerin akıllarında çok önemli bir isim yer almakta. Fenerbahçe takımı kadrosuna, Torino formasını giymekte olan İtalyan golcü Andrea Belotti'yi dahil etmeyi düşünüyor. Sezon sonunda sözleşmesinin son bulacağı bilinen 28 yaşındaki oyuncu Andrea Belotti'nin menajeri ile bağlantı kuruldu. 

Andrea Belotti

Fenerbahçe takımı kadrosuna,  Andrea Belotti'yi dahil ederek, forvet kısmını daha çok güçlendirmeyi istemektedirler. Andrea Belotti 'yi başka takımlarda kadrolarına dahil etmek istediklerinden Fenerbahçe'den, 4 milyon Euro ile imza parası istediği açıklandı.

Tecrübe sahibi olan futbolcu, forması ile birlikte 19 maçta süre aldı ve 5 gol kaydetti. Bu sezonda tendon ve kas sakatlığı sebebiyle 15 maçı kaçırmış oldu. 28 yaşında 1,81 boyunda olan Belotti, 42. defa giymiş olduğu İtalya Takım formasıyla 12 kez fileleri atmış olduğu gollerle havalandırmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal