Anderson Talisca Beşiktaş'a dönecek mi? Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Come to Beşiktaş alev alev

Beşiktaş yönetiminin Anderson Talisca ile bir görüşme yaptığı haberleri spor gündemine bomba gibi düştü. Siyah-beyazlı çok sayıda taraftar 2016-2018 yıllarında Beşiktaş'ın formasını taşıyan Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğini tartışıyor. Peki Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Anderson Talisca Beşiktaş'a dönecek mi?..

07.04.2022-01:16 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-01:16) Anderson Talisca Beşiktaş'a dönecek mi? Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Come to Beşiktaş alev alev

2016-2018 sezonunda Beşiktaş formasıyla top koşturan Anderson Talisca'nın yönetim ile görüştüğü ve yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceği konuşuluyor. Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerde ve ondan sonraki süreçte büyük başarılara imza atan Talisca'nın 'Come to Beşiktaş' çağrılarından memnun olduğu da kulislerde konuşulan diğer bir konu oldu.

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında?

Tekrar Beşiktaş'a dönme hayali kuran Anderson Talisca'nın yakıma transferinin çok yakın olduğu iddia edilirken, ortaya atılan bu iddialar sonrasında 'Anderson Talisca Beşiktaş'a dönecek mi?' sorunun yanıtı çok fazla aranmaya başladı.

Anderson Talisca Beşiktaş'a dönecek mi?

Kulislerde, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetiminin Talisca ile yıllık ücret, imza bedeli ve bonusları da dahi 5 milyon euro teklif sunduğu ve Brezilyalı yıldız oyuncunun da bu teklifi kabul ettiği konuşuluyor. Başarılı oyuncuyla bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği öğrenilirken son olarak konuya ilişkin Suudi Arabistan basınından dikkat çeken bir haber yayınlandı. Anderson Talisca ile veda etmeye hazırlanan Al-Nassr'ın Fenerbahçe oyuncusu Mesut Özil ile ilgilendiği Arap basınında yer alırken yayınlanan haberde göre Al-Nassr'ın Özil için çok astronomik bir rakamı Fenerbahçe'ye sunacağı belirtildi.

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında?

Suudi Arabistan ekibinin Talisca ile Aboubakar transferlerinde yaptığı gibi Mesut Özil için de kulübe destek veren sponsorların devreye gireceği de haberde ifade edilen diğer bir ayrıntı oldu.

Geçtiğimiz hafta ise Ahmet Nur Çebi, yaptığı bir açıklamada siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Anderson Talisca ile ilgili konuşurken, başarılı futbolcunun takıma geri dönmesine ilişkin net bir cevap vermedi. Talisca'nın olabileceğini hatta daha iyisinin de yakıma gelebileceğini belirten Çebi, futbolcu transferlerinin kur sabitlemesi olmadığını söyledi.

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında?

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında?

1 Şubat 1994'de Brezilya'da dünyaya gelen Anderson Talisca, futbol kariyerine Brezilya'nın EC Bahia takımında başladı. 2014 yılında Portekiz'in Benfica kulübüne transferi gerçekleştirilen ve 10 numara formanın sahibi olan Talisca, 2016 yılında Beşiktaş Spor Kulübü'ne kiralık olarak geldi. 2 sezon Beşiktaş'ta top koşturan başarılı oyuncu piyasa değerini de 7,5 milyon Euro'dan 22 milyon Euro'ya yükseltti.

2018 yılında tekrar Benfica'ya dönen Anderson Talisca'nın adı bir ara Manchester United transferine karışmıştır. Talisca'nın o dönemlerde Avrupa'nın önemli kulüpleri onu almak için sıradayken kendisinin Çin'in GZ Evergrande takımı ile anlaşması spor dünyasında şaşkınlık yaratmıştı.

Talisca, Beşiktaş formasıyla toplam 80 kez sahaya çıkıştır. Sahaya çıktığı maçlarda ise toplam 37 gole imza atan Brezilyalı yıldız, 14 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermiştir. Talisca'nın attığı 37 golün 5'i Şampiyonlar Ligi'nde ve 2'si de Avrupa Ligi'nde kaydedilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal