And Parlamentosunda TUSAŞ İçin Saygı Duruşu

Kolombiya'da And Parlamentosu, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı sonrası hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

25.10.2024-09:21 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-09:21) And Parlamentosunda TUSAŞ İçin Saygı Duruşu

Kolombiya And Parlamentosu'ndan TUSAŞ'a Destek

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesisine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenler için, And Parlamentosu üyeleri, 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı Duruşunda Kınama Mesajı

Başkent Bogota'daki And Parlamentosu binasında düzenlenen 45. yıl dönümü töreninin açılışında, And Parlamentosu Başkanı Gustavo Pacheco, saldırıyı kınayarak şu ifadeleri kullandı:

"Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz. Yönetim kurulu olarak bir açıklama kaleme alacağız. Bu bildiriyi Türkiye'nin Kolombiya Büyükelçiliğine ileteceğiz ve diğer büyükelçilere de göndereceğiz. Türkiye'de bize gösterilen sıcak misafirperverlik için de teşekkür ederiz. Saldırıda hayatını kaybedenler anısına 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum."

Törenin İlerleyişi

Saygı duruşunun ardından, And Parlamentosu 45. yıl dönümü etkinliklerine devam edildi.

TBMM heyetinin Kolombiya ziyareti kapsamında, And Parlamentosunun 45. yıl dönümü törenlerinde...

TBMM heyetinin Kolombiya ziyareti kapsamında, And Parlamentosunun 45. yıl dönümü törenlerinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik hain terör saldırısında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal