Anadolu Otoyolu’nda dehşet kaza: TIR demir yığınına döndü! Acı haberler üst üste geldi

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya geçişinde lastiği patladığı için emniyet şeridine çekilen tır, aynı istikametteki bir başka tıra çarptı. Yaşanan kaza sonucunda 1’i kadın olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

12.05.2024-10:04 - (Son Güncelleme: 12.05.2024-10:04) Anadolu Otoyolu’nda dehşet kaza: TIR demir yığınına döndü! Acı haberler üst üste geldi

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya geçişinde lastiği patladığı için emniyet şeridine çekilen tır, aynı istikametteki bir başka tıra çarptı. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. 

TIR demir yığınına döndü

Otoyolun Hendek geçişi Balıklıihsaniye mevkisinde meydana gelen kaza, büyük bir üzüntüyle sonuçlandı. Volvo marka tırın lastiği patlayınca emniyet şeridine park eden sürücü Hüseyin Özdemir ve yanındaki Sevgi Özdemir, lastik kontrolü yaparken arkadan gelen hurda yüklü Mercedes marka tırın çarpmasıyla hayatlarını kaybetti. 

Anadolu Otoyolu’nda dehşet kaza: TIR demir yığınına döndü! Acı haberler üst üste geldi

Acı haberler üst üste geldi

Kazada, hurda yüklü tırın sürücüsü Y.K. ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen acı olay sonrasında sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri hızla bölgeye intikal etti. 

Trafik akışının normale dönmesi için araçların kaldırılmasıyla birlikte, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal