Anadolu Efes'ten Bursaspor'a Dominasyon: 99-78

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bursaspor'u 99-78'lik skorla mağlup etti.

12.10.2024-22:40 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-22:40) Anadolu Efes'ten Bursaspor'a Dominasyon: 99-78

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Hafta İkinci

İkinci haftayı geride bırakan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes, Bursaspor Basketbol'u deplasmanda 99-78'lik skorla mağlup etti.

Maçın Başlangıcı

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Anadolu Efes, Poirier ve Bryant'ın etkili performanslarıyla 2. dakikada 6-2'lik üstünlük sağladı. Bursaspor Basketbol, hücumda yapılan basit hatalarla serbest atışlardan da yararlanamayınca Anadolu Efes, çeyreği 29-8'lik skorla tamamladı.

İkinci Periyot

İkinci çeyrekte, Bursaspor Basketbol Anadolu Efes'in yükselen temposuna ayak uyduramadı ve kontrol tamamen konuk ekibin eline geçti. Anadolu Efes, geniş rotasyonu ve kenar oyuncularının katkılarıyla soyunma odasına 58-35'lik avantajla gitti.

Üçüncü Çeyrek Aktiviteleri

Üçüncü çeyrekte boyalı alandan Poirier, dışarıdan Bryant sayı bularak farkı 30 sayıya (35-65) çıkardı. Bursaspor, seyircisinin desteğiyle zaman zaman hızlansada, final periyoduna 79-58 geride gitti.

Son Çeyrek ve Maçın Sonucu

Son çeyrekte, açılan farkın da getirdiği rahatlıkla Anadolu Efes, rakibine geri dönüş şansı tanımadı ve maçı 99-78'lik skorla kazandı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Bursaspor Basketbol ile Anadolu Efes...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Bursaspor Basketbol ile Anadolu Efes takımları, TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Anadolu Efesli Rıdvan Öncel (sağda), bir pozisyonda Bursasporlu Michineau (solda) ile mücadele etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal