Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu Geçerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Kazandı

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 83-82 mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu. Ercan Osmani ve Doğuş Özdemiroğlu, duygularını paylaştı.

10.10.2024-23:49 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-23:49) Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu Geçerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Kazandı

Anadolu Efes 83-82 Fenerbahçe Beko'yu Geçti

Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası finali, Anadolu Efes'in Fenerbahçe Beko'yu 83-82 mağlup etmesiyle sonuçlandı. Maçın ardından Anadolu Efesli basketbolcular Ercan Osmani ve Doğuş Özdemiroğlu, şampiyonlukları ve duygu dolu anları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ercan Osmani'nin Açıklamaları

Ercan Osmani, sezonun başında kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sezonun başında kupa kazanmak ilerisi için çok güzel oluyor. Yeni katılan arkadaşlarımız da var takımda ve inşallah bu sezon böyle devam ederiz. Takım arkadaşlarıma da bana güvendikleri için teşekkür ediyorum," dedi.

Osmani, maçın son anındaki ribaund pozisyonunu da değerlendirdi: "Son pozisyonda ribaundu alabilmek için odaklanmıştık. Top elime de denk geldi. Güzel oldu ve kazandık. Bu sezon çok uzun olacak. İniş ve çıkışlar da olacaktır. Herkese başarılı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum."

Basketbol Gelişim Merkezi'ne Değinecek Olursak

Osmani, Basketbol Gelişim Merkezi hakkında ise, "Bu salonu bu ülkeye kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Antrenman salonları ve etkinlik alanları harika. Milli takım kamplarının burada olması daha iyi olacaktır. Burada açılacak lise de bizim için çok önemli," şeklinde konuştu.

Doğuş Özdemiroğlu'ndan Açıkladığı Sözler

Doğuş Özdemiroğlu da karşılaşmanın çekişmeli geçtiğini belirterek, "Sezon başı olduğu için bu maçlarda hata payı daha yüksek oluyor. Maçın sonunda daha az hata yapan taraf olarak kupayı aldık. Bu maçı kazandık ama hatalardan ders çıkarıp, uzun sezonda tecrübe edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Özdemiroğlu, yeni yapılan Basketbol Gelişim Merkezi'nin önemine değinerek, "Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Sayın Cumhurbaşkanı'nın elinden almak bizim için tarihi bir an oldu. Türk basketbolu için çok önemli bir yer burası. Bunu Türk sporcular olarak en iyi şekilde kullanmalıyız," dedi.

THY Avrupa Ligi 2. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Basketbol Gelişim Merkezi'nde...

THY Avrupa Ligi 2. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşılaştı. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Saras Jasikevicius, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal