Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde final serisi başlıyor. Ligin iki ağır topu Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko serinin ilk maçında karşı karşıya gelecek. Basketbol severler ise karşılaşmanın ne zaman yayınlanacağını ve şifresiz nasıl takip edilebileceğini merak ediyor. Peki Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz? İşte detaylar…

06.06.2024-16:16 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-16:16) Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz?

Basketbolda sezonun dev eşleşmesinde ilk raund başlıyor. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin final serisi ilk maçında Anadolu Efes Fenerbahçe Beko ile evinde karşı karşıya gelecek. Maç saati giderek yaklaşırken Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçının Ne Zaman ve hangi kanalda olacağı sorusu ile şifresiz olarak nasıl izlenebileceği sorusu merak edilen soruların başında geliyor. Peki Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? 

Basketbol Süper Ligi’nin final serisinde Anadolu Efes Fenerbahçe Beko ile 6 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaşacak. 

Karşılaşmada Kerem Baki, Mehmet Şahin, Ziya Özorhon hakem üçlüsü görevlendirilecek.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı nereden izlenir şifresiz?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçını şifresiz yayınlayan kanallar bulunmakta ancak hali hazırda şifresiz olan Bein Sports Haber üzerinden bu maçı canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

Toplam 5 maç oynanacak olan seride 3 galibiyete uzanan taraf lig şampiyonu olacak. Anadolu Efes’te sayı istatistiği olarak Shane Larkin, Fenerbahçe Beko’da ise Amine Noua öne çıkıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal