Anadolu Ajansı ve İstanbul Medipol Üniversitesi'nden İş Birliği Protokolü

Anadolu Ajansı, İstanbul Medipol Üniversitesi ile iletişim alanında önemli bir iş birliğine imza attı.

07.10.2024-18:47 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-18:47) Anadolu Ajansı ve İstanbul Medipol Üniversitesi'nden İş Birliği Protokolü

Anadolu Ajansı ve İstanbul Medipol Üniversitesi Arasında Önemli İş Birliği

Türkiye'nin önde gelen iletişim kuruluşlarından biri olan Anadolu Ajansı (AA) ile İstanbul Medipol Üniversitesi, özellikle medya ve iletişim alanında güçlerini birleştirerek yeni bir iş birliği protokolü imzaladı.

İş Birliğinin Amaçları

Protokol, iletişim ve medya teknolojileri alanında inovasyonu teşvik etmek amacıyla tasarlandı. Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Gelecek hedefimiz, iletişim sektöründe dünyanın en rekabetçi medya teknoloji şirketi olmaktır," ifadelerinde bulundu.

BAŞARILI PROJELERİ HEDEFLİYOR

Bu iş birliği ile, AA ve İstanbul Medipol Üniversitesi'nin ortak projeler geliştirmesi, öğrencilere uygulamalı eğitim fırsatları sunması ve sektör profesyonelleri ile akademisyenler arasında etkileşimi artırması bekleniyor.

Anadolu Ajansı'nın bu tür iş birlikleri ile medya alanındaki yenilikçi yaklaşımları destekleyecek ve daha geniş kitlelere ulaşacak projeler üretmeyi hedeflediği vurgulandı.

Anadolu Ajansı (AA) ve İstanbul Medipol Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı....

Anadolu Ajansı (AA) ve İstanbul Medipol Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Sektörün ihtiyaçları ve dinamizmine uygun etkinlik ve verimlilik esasına dayanan projelerin gerçekleşmesinin amaçlandığı iş birliği için imzaları, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karagöz (ortada) ve İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran (sağ 2) attı. İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Öztürk (sol 2) ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan (sağda) da imza törenine katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal