Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Neşet Ertaş'a Anlamlı Ziyaret

Ampute Milli Futbol Takımı, Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ederek ruhuna dualar etti.

13.10.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-12:31) Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Neşet Ertaş'a Anlamlı Ziyaret

Ampute Milli Futbol Takımı, Neşet Ertaş'ın Kabrini Ziyaret Etti

Ampute Milli Futbol Takımı, ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ederek ona olan saygılarını gösterdi. Arnavutluk’ta gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası'nın hazırlıklarını Kırşehir'de sürdüren ekip, antrenman öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetim ve Oyuncular Bir Arada

Takımın teknik heyeti ve oyuncuları, Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Neşet Ertaş'ın kabri başında toplanarak dua etti. Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, bu ziyareti duygu dolu bir şekilde değerlendirdi.

Temiz, "Gönüller kenti Kırşehir'imizde, gönül insanı Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuduk. Kendisi çok büyük bir değerdi. Onu anmak bizim için çok önemliydi." dedi.

Oyuncuların Düşünceleri

Takım oyuncuları da bu ziyaretin anlamından bahsetti. Oyunculardan Umutcan Köse, "Burada eserlerini ve türkülerini unutmadan kamp yapıyoruz. Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret etmek bizim için bir onur." ifadelerini kullandı. Eyüp Alpaslan ise, "Neşet Ertaş'ın türkülerini severek dinliyordum. Onun kabrine gelmek ve dua etmek benim için değerli.” şeklinde konuştu.

Ampute Milli Futbol Takımı,

Ampute Milli Futbol Takımı, "Bozkırın Tezenesi" olarak bilinen halk ozanı Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret etti. Arnavutluk'ta düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nın hazırlıklarını Kırşehir'de sürdüren Ampute Milli Futbol Takımı'nın teknik heyeti ve oyuncuları, Neşet Ertaş'ın Bağbaşı Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret ederek dua etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal