Ampute Milli Futbol Takımı, Kırşehir'de Önemli Testlerden Geçti

Ampute Milli Futbol Takımı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde çeşitli testlerden geçti. Başarı için çalışmalar sürüyor.

08.10.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-17:04) Ampute Milli Futbol Takımı, Kırşehir'de Önemli Testlerden Geçti

Ampute Milli Futbol Takımı Kırşehir'de Testlerden Geçti

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi'nde (SAUTER) kapsamlı testlere tabi tutuldu. Arnavutluk'taki Balkan Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren ay-yıldızlılar, KAEÜ Stadı'nda faaliyet gösteren merkezde vücut, kondisyon, ağırlık ve nefes testleri ile performans değerlendirmesi gerçekleştirdi.

SAUTER Merkezinden Açıklamalar

SAUTER'in yürütücüsü ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakkı Çağdaş Basat, merkezdeki cihazların, sporcuların performansını değerlendirmek amacıyla kullanıldığını dile getirdi. Basat, "Bu hafta Ampute Milli Futbol Takımı'nı ağırlıyoruz. Diğer milli takımlara da ölçüm ve analiz hizmetleri sunacağız," diyerek sağlıklı bir sporcu gelişimi için bu tür testlerin önemine vurgu yaptı.

Sporcuların Görüşleri

Kaptan Halil İbrahim Esen, üniversite yönetimine teşekkür ederek, "Bu testler bizim kişisel gelişimimiz için çok önemliydi. Eksiklerimizi görerek daha verimli çalışmalıyız," dedi. Milli futbolcu Ahmet Akkaya ise analizin gerekliliğini belirterek, "Bu merkezdeki fırsatlardan dolayı teşekkür ederiz. Zorlanmalar oldu fakat bizim için faydalıydı," şeklinde konuştu.

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Sporcu Sağlığı...

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi'nde (SAUTER) testten geçti. Arnavutluk'taki Balkan Şampiyonası'na Kırşehir'de hazırlanan ay-yıldızlı oyuncular, KAEÜ Stadı'nda bir süre önce faaliyete giren merkezde vücut, kondisyon, ağırlık ve nefes testlerine tabi tutuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal