Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ampute Futbol Milli Takımı, ilk kez katılacağı Balkan Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefleri kupayı kazanmak!

14.10.2024-11:16 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-11:16) Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonası Yolcusu

Ampute Futbol Milli Takımı, yeni oyuncularıyla birlikte ilk kez katılacağı Balkan Şampiyonası için hazırlıklarını Kırşehir'de sürdürüyor. Takım kaptanı Halil İbrahim Esen, yaşadığı özel duyguları ve hedeflerini paylaştı.

Yaşanmışlıklar ve Hedefler

Halil İbrahim Esen, yedi yaşında geçirdiği talihsiz bir olay sonucunda diz altından bacağını kaybettiğini belirterek, "O günlerden buraya gelmiş olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlarımla birlikte bu şampiyonada mücadele edecek olmak gurur verici," dedi.

Kupa Hedefi

Esen, takımıyla birlikte Balkan Şampiyonası’ndan kupayla dönme hedefinde olduklarını vurgulayarak, "Hepimiz heyecanlı ve gururluyuz. Burada Samsun, Ağrı, Ankara ve Gaziantep’ten gelen arkadaşlarımız var. Birlikte başarıya odaklandık." ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik

Doğuştan engelli futbolcu Zülfücan Derinpınar, milli formayı giymenin anlamını aktararak, "Türk halkını temsil ediyoruz. Hedefimiz kupayı kazanıp ülkemize dönmek," dedi. Umutcan Köse ise, "Antrenmanlarımız çok keyifli geçiyor; burası adeta bir aile ortamı," şeklinde ilave etti.

Tarihe Geçme Arzusu

İbrahim Uçakcı, bu turnuvanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu belirterek, "İlk Balkan şampiyonu olarak tarihe geçmek istiyoruz," ifadesini kullandı. Tuncay Efe Hankulu ise, uzun yıllar milli takımda mücadele etmek istediğini belirtti.

Teknik Direktör İsmail Temiz'in Açıklamaları

Takımın teknik direktörü İsmail Temiz, oyuncuların milli heyecanını yaşayan ilk ekip olmalarının kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdi. Temiz, "Burada bir aile olmayı başardık ve umarız bu başarıyı Arnavutluk'ta sürdüreceğiz," dedi.

Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda üst üste üçüncü kez şampiyon olan Ampute Futbol...

Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda üst üste üçüncü kez şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı, milli formayı ilk defa giyecek oyuncularıyla Balkan Şampiyonası'nda başarılı olmak istiyor. Takım kaptanı Halil İbrahim Esen, AA muhabirine açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal