13.10.2024-18:57 (Son Güncelleme:13.10.2024-18:57)

Zeybekci: Türkiye, Türk İslam Coğrafyasının Temel Direğidir

Zeybekci, Babadağ Kongresi'nde Türkiye'nin uluslararası hedefleri ve iç politikaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin Açıklamaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Babadağ İlçe Kongresi’nde önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Zeybekci, "Hedefinizin Anadolu olduğunu, Türkiye olduğunu, Türk İslam coğrafyasının çadır direğinin Türkiye olduğunu biz biliyoruz," dedi.

Millete Hizmet ve Birlik Vurgusu

Babadağ Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen 8. Olağan İlçe Kongresi'nde Zeybekci, şimdiye kadar millete hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. AK Parti'li üyelerin, Allah rızası için birbirlerini sevdiklerini vurgulayan Zeybekci, "Mevzubahis vatansa, biz o vatanın birliğinin etrafında bir araya gelen insanlarız" ifadelerini kullandı.

Üç Altın Kural

Zeybekci, partilerinin üç altın kuralı olduğunu da açıkladı: "Söz verdik mi az veririz ama canımız pahasına tutarız; az konuşuruz ama asla yalan söylemeyiz; emanete ihanet etmeyiz." Bu ilkelere sadık kaldıklarını ifade etti.

İsrail’in Saldırganlığının Ardındaki Hedef

Zeybekci, İsrail’in saldırganlığının sebeplerine değinerek, "Türkiye, büyük bir devdir. Onun için dev problemlerle karşılaşmaktadır. Etrafımızdaki ateş çemberini gayet iyi biliyoruz," dedi.

Ekonomik Durum ve Merkez Bankası

Zeybekci, Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında bilgiler vererek, Merkez Bankası'nın rezervlerinin iyi durumda olduğunu belirtti. "Bugün Merkez Bankası’nın rezervleri yaklaşık 157-158 milyar dolara ulaştı. Ekonomik politikaları dilediği şekilde yönetebiliyor," dedi.

Kongreye Katılan İsimler

Kongrede mevcut ilçe başkanı Fatih Karakurt tek aday olarak yer aldı. Ayrıca Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök, Yücel Güngör ve Osman Zolan gibi önemli isimler de katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sağ 4), Denizli'nin Babadağ Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Babadağ 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr