15.10.2024-17:18 (Son Güncelleme:15.10.2024-17:18)

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Diyarbakır'da Önemli Açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır'da Milletin görüşlerini dikkate alarak yeni stratejiler geliştirdiklerini belirtti.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Diyarbakır'da Önemli Açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada, "Milletimizin kanaati bizim yol haritamızın belirlenmesine ışık tutar" dedi.

Seçim Sonrası Değerlendirmeler

Yılmaz, partinin Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından 50'den fazla ili ziyaret ettiğini belirtirken, "Seçim sonrası sandıktan çıkan sonuçları değerlendirmeye aldık" ifadelerini kullandı.

Yeni Stratejiler ve Aksiyonlar

Genel merkezde yapılan değerlendirmelerin sonucu olarak yeni stratejilerin belirlendiğini aktaran Yılmaz, "Milletimizin 31 Mart 2024 seçimlerinde yaptığı değerlendirmeyi, yeni yol haritamız olarak belirledik" dedi. Ayrıca, milletin görüşlerinin önemine vurgu yaparak, "Milletimiz ne diyorsa doğrudur" şeklinde konuştu.

Parti İçi Dinleme ve Katılım

Yılmaz, ilerleyen süreçte partililerle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleyeceğini de duyurdu. Programa, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanları da katıldı.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (ortada), AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde bir konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr