14.12.2021-09:49 (Son Güncelleme:14.12.2021-09:49)

Yurtta Fenalaşan Üniversite Öğrencisi Yaşamını Yitirdi! İşte O Kahreden İddia!

Bilecik’te üniversite öğrencisi olan 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu, kaldığı yurtta fenalaşması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Berberoğlu, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Halime Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Yaşanan olayla ilgili alınan bilgilere göre, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Meltem Berberoğlu kaldığı yurtta bir anda fenalaştı. Rahatsızlanarak yere düşen üniversite öğrencisine ilk müdahaleyi yurtta kalan paramedik öğrencileri yaptığı öğrenildi.

DOKTORLARIN TÜM MÜDAHALELERİNE RAĞMEN KURTARILAMADI

Üniversite öğrencisi olan 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu, kaldığı yurtta fenalaşması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan üniversite öğrencisi Berberoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

MİDESİNE KELEPÇE TAKTIRMIŞTI

Bilecik’e eğitimi için gelen 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3'üncü sınıfta okuyordu. İddiaya göre, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Meltem Berberoğlu, yakın zamanda midesine kelepçe taktırdı. Yurtta rahatsızlanmasının nedeninin midesine taktırdığı kelepçe olduğunu düşünen arkadaşları, Meltem Berberoğlu ölüm haberini almasının ardından büyük üzüntü yaşadı.


POLİS EKİPLERİ OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu’nun durumu ailesine ve yakın çevresine iletildi. İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ise üniversite öğrencisi olan Berberoğlu’nun kaldığı yurtta inceleme gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİNİN AİLE YAKINLARINA TAZİYEDE BULUNULDU

Bilecik’te yurtta fenalaşması sonucu hastaneye kaldırılan ve doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Meltem Berberoğlu’nun aile yakınları hastaneye geldi.

Berberoğlu’nun durumunu öğrenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’de hastaneye gelerek hayatını kaybeden öğrencinin aile yakınlarına baş sağlığında bulundu. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu’nun yakınlarının, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki işlemlerinin ardından cenazeyi teslim alacağı öğrenildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr