30.07.2022-14:32 (Son Güncelleme:30.07.2022-14:32)

YÖK Oğuzhan Uğur programını neden iptal etti? Oğuzhan Uğur Ümit Özdağ programı yapılacak mı? YÖK Oğuzhan Uğur’un Ümit Özdağ’ı konuk edeceği programı iptal etti

YÖK Oğuzhan Uğur’un Ümit Özdağ’ı konuk edeceği programı iptal etti. Peki YÖK Oğuzhan Uğur programını neden iptal etti? Oğuzhan Uğur Ümit Özdağ programı yapılacak mı? Soruların yanıtı haberimizde...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur’un yaptığı bir programa konuk olarak katılacaktı. Fakat Özdağ’ın konuk olacağı Oğuzhan Uğur’un 31 Temmuz 2022 Pazar günündeki Nişantaşı Üniversitesi’ndeki programı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından iptal edildi. Peki YÖK Oğuzhan Uğur programını neden iptal etti? Oğuzhan Uğur Ümit Özdağ programı yapılacak mı?

YÖK Oğuzhan Uğur programını neden iptal etti?

YÖK’ün aldığı kararla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ‘’Bu programa Binali Yıldırım çıksaydı iptal eder miydiniz?” diye soran Özdağ, “Hatay’a giremezsin. Öncüpınar’a gidemezsin. Üniversiteye giremezsin. Faşizminiz batsın. Aşacağız” dedi.

Ümit Özdağ sonraki gönderisinde, ‘’YÖK salonu iptal etse de yarın bu programı yapacağız. Gerekirse sokakta yapacağız ama yapacağız. Oğuzhan Uğur programın yapılacağı yeni bir yer için arayış içinde" ifadelerini kullandı.


Oğuzhan Uğur Ümit Özdağ programı yapılacak mı?

Ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Ümit Özdağ’ın gönderisinin altına yaptığı yorumda, ‘’Hiç sorun değil. İptal yok. Saatler aynı. Başka bir salon tuttuk bile" sözlerine yer verdi. Programın kesin olarak yapılacağını söyleyen Uğur, ‘’Onu da engellerlerse benim evin bahçesinde yaparız. Bu program çekilecek =) Ayrıca, tüm siyasi partilerin katılmayı kabul ettiği bir programı 'seçim propagandası' deyip engellemesiniz ya. Olsun! Düşmek yök" dedi.

Oğuzhan Uğur’un sözlerini alıntılayan Ümit Özdağ ise ‘’Sorun çözüldü. Yeni bir salon bulundu. YÖK başkanını da aramızda görmek isteriz. Yarın konum atarım" dedi.

muratcankilic@haber365.com.tr