06.04.2022-12:11 (Son Güncelleme:06.04.2022-12:11)

Yıllarca Çarkıfelek programıyla ekran başına geçen Mehmet Ali Erbil yeni projesi için kollarını sıvadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uzun yıllar boyunca sunduğu Çarkıfelek programını özlediğii dile getirdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

Ekranların en sevilen şovmenleri arasında yer alan başarılı isim Mehmet Ali Erbil, yıllarca birçok programda yer aldı. Yer aldığı her projede gösterdiği sunuculuk performansı ve enerjisiyle akıllara kazınan ünlü şovmen önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Etiler'de görüntülenen Erbil, gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. İftar için arkadaşlarıyla bir araya gelen ünlü televizyoncu, hem geçmiş programından hem de yakın dostu Seda Sayan hakkında bomba açıklamalarda bulundu.


Erbil: Z kuşağına ulaşmak için bu projeyi gerçekleştireceğim

Önceki gün Etiler'de bir dönercide arkadaşlarıyla iftar yapmak için bir araya gelen Mehmet Ali Erbil, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Yeni bir proje hazırlığı içerisinde olduğunu belirten ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil; ''Z kuşağına ulaşmak için bu projeyi gerçekleştireceğim. Konuklu olacak, her hafta bir konuk ile söyleşi yapacağız'' ifadelerini kullandı. Youtube kanalı açmaya hazırlandığını belirten ünlü şovmenin yeni projesi merak uyandırırken, çok sevilen eski programı çarkıfelek soruldu. Bunun üzerine Erbil programı çok özlediğini belirterek; ''Evet ben de çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra Çarkıfelek'i izlemek için ekran başına geçerdi, bir klasikti. Şimdi her şey değişti. İzleyiciler, televizyon programları değişti, her şey farklı oldu'' şeklinde konuştu. Eski dostu fakat aynı zamanda da yakın arkadaşı Seda Sayan'ın Prag'ta nikah kıyacağı konusuna ilişkin de soruyu yanıtlayan Erbil; ''Nereden bulmuş orayı'' diyerek esprili bir yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde de Sayan hakkında açıklamalar yapan Erbil düğüne katılıp katılmayacağı konusuna da; ''Ona yetişmeme daha çok var. 6'ncıya gidememiştim. '7'nciye kısmet' dedim. Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim'' demişti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr