17.07.2022-12:45 (Son Güncelleme:17.07.2022-12:45)

Yeni Malatyaspor'un başkanı Hacı Ahmet Yaman oldu

Spor Toto 1. Lig takımları arasında yer alan Yeni Malatyaspor'un başkanlık seçimini kazanan isim Hacı Ahmet Yaman oldu. İşte Yeni Malatyaspor başkanlık seçimine dair detaylar...

Yeni Malatyaspor'un olağanüstü seçim genel kurulu Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kuruldaki tek aday olarak konuşan Hacı Ahmet Yaman, iniş ve çıkışlarla dolu bir yolculuğu olan kulübün bundan sonra ki yolculuğunun devamlı çıkışta olacağına inandığını belirtti.

Olumlu ve olumsuz pek çok gelişmelerin yaşandığını fakat bugün itibari ile yeni bir dönemin başlamasına vesile olacağını söyleyen Yaman, "Futbolun stadyumlardan, oyunculardan, doksan dakikalardan daha büyük olduğunu düşünüyorum. Kişiler, enler üzerinden değil sistem üzerinden gitmenin başarının altında yatan diğer önemli bir faktör olduğuna inanıyorum. Bir kültürel değişim başlatmalıyız. İlimizin sosyal ve kültürel gelişimine de büyük ölçüde hizmet etmeliyiz diye düşünüyorum. Tüzüğümüzde de yer aldığı üzere Yeni Malatya spor'u kalkındırmak, dünya çapında başarılı saygın, lider istikrarlı, idari ve mali yapısı kuvvetli, altyapısı güçlü, ilimizin spor eğitimine katkı sunmanın yanında ilimizdeki spor kültüründen yola çıkarak ahlaki ve sosyal değişime hizmet etmek için geliyoruz." dedi.

Yaman'ın açıklaması sonrasında listesi oylamaya sunuldu ve Yaman kulübün yeni başkanı olarak seçildi.


Hacı Ahmet Yaman'ın yönetim kurulu listesinde yer alan isimler

Erdal Gündüz, Faruk Günbay, Celal Özkılıç, Ersin İnak, Köksal Abbasoğulları, Muhammet Serhat Şahingil, Ramazan Yeşilova, Ümit Erdoğan, Mehmet Sinan Altıntop, Hüsamettin Özaydınlı, Yusuf Karabulut, Zeynel Abidin Karademir, Fırat Vuran, Nusret Çaylak.

esmagulk@haber365.com.tr