22.10.2024-18:11 (Son Güncelleme:22.10.2024-18:11)

Yener Çevik'ten Yeni Şarkı: Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı

Yener Çevik'in yeni eseri "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı" dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

Yener Çevik'in Yeni Şarkısı Yayınlandı

Rapçi Yener Çevik’in merakla beklenen eseri "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı", tüm dijital platformlarda dinleyicilerine sunuldu. Orkestra eşliğinde seslendirilen şarkı, genç rap müzikseverler arasında büyük ilgi gördü.

Projenin Anlamı ve Duruşu

Çevik, Fulya'daki bir stüdyoda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ata'dan Sözler" projesinin kendisi için onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Eserin marş ve rap karışımından oluştuğunu vurgulayan sanatçı, "Marşın tüm sözlerini atamızın yüzüne bakarak okuduk. Bu durum harika bir duruş oldu, heyecanımız büyük," dedi.

Vatanseverlerin Dikkatine

Çevik, eserin içeriği hakkında daha fazla bilgi verirken, "Dinleyiciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini ve derin anlamını bulacaklar. Tüm vatanseverler, kendilerini eserin içeriğinde etkileşimli olarak bulacaklar. Ata'mızın sözleri, rap tarzında yer alıyor. Ayrıca, karşımızda atamız olduğu için takım elbise giymek gerekiyordu," şeklinde konuştu.

Sosyal Proje Olarak Tasarlandı

Şarkının söz ve müziğinin sahibi Sedat Kunduracı, projenin bir sosyal inisiyatif olarak planlandığını belirtti ve şöyle devam etti: "Hedefimiz, çocuklarımızın, yeni neslin müziği olan rap ile daha geniş kitlelere ulaşması ve orkestrayla daha profesyonel platformlara taşınmasıdır."

Tebrikler ve Düşünceler

Aranjör Yıldıray Gürgen, "Bu konuyla ilgili söyleyeceğim tek şey, vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Yener de eserimizi taçlandırdı, herkese çok teşekkür ediyorum," dedi. Proje yöneticisi İbrahim Bülbül ise, "Bu projede yer almaktan onur duyuyorum. Türk halkına bu eseri armağan ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Koro Şefinin Heyecanı

Pınar Dilek Yılmaz, projede yer almanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Koroyla birlikte bu projeye heyecanla geldik. Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklediğine inanıyorum," şeklinde konuştu.

Rapçi Yener Çevik'in "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı" eseri tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr