26.11.2019-17:12
(Son Güncelleme:23.11.2024-07:15)
Yemek Pişirirken Bilinmesi Gereken Altın Kurallar
Yemek pişirmek için mutfağa girdiğinizde bazı küçük detaylarla hem işiniz kolaylaşacak hem de daha lezzetli yemekler yapmaya başlayacaksınız.
Yemek pişirmek için mutfağa girdiğinizde bazı küçük detaylarla hem işiniz kolaylaşacak hem de daha lezzetli yemekler yapmaya başlayacaksınız balığı ızgarada pişirirken yapışmaması için altına limon dizebilirsiniz
Yumurtayı kırdıktan sonra içine düşen minik kabuk parçalarını almak için yumurta kabuğunu kullanın
Yoğurtlu çorba yapıyorsanız tuzu en son atın. pişirirken atılan tuz yoğurdun kesilmesine neden olur
Etleri pişirmeden önce mutlaka iyice kurutun
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR