26.11.2021-11:46 (Son Güncelleme:26.11.2021-11:46)

Yasemin Şefkatli’den Kayınpederi İbrahim Tatlıses’e Şok Açıklama

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli hakkında sosyal medyada ortaya çıkan haberler ortalığı kızıştırdı. Şefkatli, kayınpederi İbrahim Tatlıses hakkındaki haberlere jet hızında yanıt verdi. İşte habere ilişkin detaylar….

İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli’nin kayınpederi İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar magazin gündemini sarstı. Sosyal medyada ortaya atılan “Yasemin Şefkatli kayınpederinin yüzünü koluna dövme yaptırıyor” haberi büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Şefkatli dövme konusuna dair açıklamayı Instagram hesabı üzerinden yaptı.

ŞEFKATLİ'YE 450 BİN TL'LİK KEMER TAKMIŞTI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses beş yıllık sevgilisi Yasemin Şefkatli geçtiğimiz ay hayatlarını birleştirme kararı vermişti. Ekim ayında görkemli bir düğünle dünya evine giren çift, aşkları hakkında da samimi açıklamalarda bulunmuştu. Düğüne gelen davetlilerin paylaştığı eğlenceli anlar sosyal medyada çok beğenilmiş, İbrahim Tatlıses’in taktığı takılar da çok konuşulmuştu. Tatlıses, oğlu ve gelininin düğünü için hiçbir masraftan kaçınmamış, gelini Yasemin Şefkatli’ye taktığı takının fiyatı gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı gelinine 450 bin TL değerinde altın kemer takarak, hem takipçilerin hem de düğündeki davetlilerin dudağını uçuklatmıştı.


YASEMİN ŞEFKATLİ İBRAHİM TATLISES'İN DÖVMESİNİ YAPTIRIYOR

İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli’nin her hareketi magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı İdo Tatlıses ve Şefkatli’nin tanışma hikayeleri çok konuşulmuştu. Bu kez de sosyal medyada ortaya atılan bir iddia herkesin ağzını açık bıraktı. İddiaya göre Tatlıses’lerin gelini Yasemin Şefkatli, kayınpederi İbrahim Tatlıses’in yüzünü koluna dövme yaptırmaya karar verdi. Tüm magazin sayfalarının gündemine aldığı olay sosyal medyadaki binlerce kullanıcının da dikkatini çekti. Güzel model çıkan haberleri büyük bir şokla karşılayarak “Ama benim bundan haberim yok” sözleriyle yalanladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr