02.02.2022-15:21 (Son Güncelleme:02.02.2022-15:21)

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece'nin Yıllar İçinde Geçirdiği Evrim Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu!

Ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz yıllardan olan karesini paylaşarak altına da not düştü. Güzel oyuncuya kısa sürede birçok yorum yağdı. İşte habere ilişkin o detaylar…

Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla her seferinde adından başarıyla söz ettiriyor. Son zamanlarda yer aldığı Yasak Elma dizisi ve Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında da büyük bir başarı elde eden ünlü oyuncu, özellikle dizide hayat verdiği Yıldız karakteriyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Birbirinden yetenekli isimlerle bir arada çalışan ünlü oyuncu, yıllar önce çekilmiş olduğu fotoğrafını paylaşarak sosyal medyadaki takipçilerine sundu. Güzel oyuncu fotoğrafının altına bir de not düşerek; ‘’4-5 sene önce. Yasak Elma daha yok sanırım. Vay be zaman ne hızlı geçiyor:) Annemin doğurduğu buydu, sonra olanlar dizilerde oldu’’ yazarak takipçilerinin ve yakın dostlarının yüzünü güldürdü. Siyah saçlı fotoğrafını paylaşan ve şimdilerde sarışın olan ünlü oyuncunun eski fotoğrafları kısa sürerde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

ECE: ANNEMİN DOĞURDUĞU BUYDU SONRA OLANLAR OLDU

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle unutulmaz performanslara imza atan başarılı oyuncu Eda Ece, yakaladığı bu büyük çıkışın ardından birçok yeni projenin de aranan yüzü haline geldi. Güzel oyuncu Ece son zamanlarda televizyon ekranlarına damgasını vuran Maske Kimsin Sen’in jüri üyesi oldu. Yayınlandığı ilk günden itibaren çok konuşulan ve çeşitli eleştirilere maruz kalan program, RTÜK tarafından incelemeye alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan genelgeden sonra ise FOX TV ekranlarına damgasını vuran yarışmanın ekranlara veda etmesine karar verildiği öğrenildi. Böylece hem Yasak Elma’da hem de Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında ekranlarda görünen Eda Ece artık yeni bir proje gelene kadar dizide gözükecek.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr