27.03.2022-16:56 (Son Güncelleme:27.03.2022-16:56)

Yargı dizisi 26. Bölümüyle bomba gibi geliyor! Yargı dizisi 27 Mart Pazar günü yayınlanacak mı? Yargı yeni bölümü ne zaman?

Ekranların beğenilen dizisi Yargı, olaylarıyla gündemden düşmüyor. Merakla yeni bölümü bekleyen izleyiciler, Yargı 26. Bölüm ne zaman? Yargı 27 Mart Pazar günü yayınlanacak mı? gibi soruları araştırmaya başladı.

İzleyicilerin severek takip ettiği dizi Yargı, heyecan dolu gelişmeleriyle gündemde yerini aldı. Yeni bölümde yaşanan gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Birçok kişi Yargı ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü Pazar günü yayınlanacak mı? gibi soruları araştırmaya başladı. Konusu ve oyuncularıyla binlerce kişinin beğenisini toplayan Yargı dizisi, gündemden düşmüyor. Her hafta Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizide heyecan dorukta.

Dizinin 27 Mart 2022 Pazar günü ekranlara gelecek olan 26. Bölümü için geri heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bir kadın cinayeti ile yolları kesişen Savcı Ilgaz Kaya ve Avukat Ceylin Erguvan ikilisinin, katilin peşinde yaşadıkları olaylar ile başlayan hikayeleri dizide konu ediliyor. Suçluların peşinde başlarına gelen olaylarla hayatları birbirine karışan ikili, geri dönülemez bir kırılma noktasıyla karşı karşıya kalır.

26. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Ceylin, babası Zafer’in ölüm haberiyle adeta yıkılır. Kız kardeşinin cinayetinin ardından babasının ölümüyle de yüzleşmek zorunda kalan Ceylin’in yanı başında duran Ilgaz ona destek olur. Metin, Zafer’i öldüren oğlu Çınar’ı korumaya çalışırken, diğer oğlu Ilgaz ve Ceylin’in arasının bozulmaması için Zafer’in ölümünün ardındaki gerçeği gizlemeye çalışır. Fakat gerçeklerin üzerini kapatmaya çalışan Metin’i büyük bir sorun beklemektedir.


Dizinin 20 Mart Pazar günü ekranlara gelen 25. bölümünde Ceylin, gemiden inip gelmesini beklediği babasının ölüm haberiyle yüzleşir. Kız kardeşinin katili Engin’in kendisine bıraktığı mesajdaki ipuçlarının babasını gösterdiğini fark etmeyen Ceylin, bu ölüm haberiyle yıkılır. Sevdiği kadının halini gören Ilgaz, Zafer’in ölümünün peşine düşer.

Her taşın altından kirli bir meseleyle çıkan Serdar, Zafer’in ölümü hakkında sahip olduğu bilgileri koz olarak kullanır. Bilgileri Engin’in babası Yekta Tilmen’e sunan Serdar, hapisten çıkış bileti aramaktadır. Eline harika bir koz geçen Yekta, bunu Ceylin’e karşı acımasızca kullanacaktır. Ilgaz ve Ceylin çifti, bütün sıkıntılar bitti sanırken karşılarına çıkan koca engelle baş edebilecek mi? Zafer’in ölümü, Ceylin ve Ilgaz arasında bir uçurum olarak belirirken, ikilinin bu uçurumu nasıl aşacakları merak edilen konular arasında yer aldı.

Yargı dizisi kadrosu

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin yapımcılığını Kerem Çatay üstlenmektedir. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yaparken, senaryosunda Sema Ergenekon imzası vardır. Sevilen dizinin başrollerinde Ilgaz karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu ve Ceylin Karakterini canlandıran Pınar Denir yer alır. Dizide ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Arslan, Onur Durmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer almaktadır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr