05.10.2024-18:39 (Son Güncelleme:05.10.2024-18:39)

Yalovalı Çocuklardan Filistinli Kardeşlerine Destek

Yalova'da çocuklar, Filistinli kardeşleri için düzenlenen etkinlikte resim çizerken, Gazze'deki zorluklara dikkat çekti.

Yalova'da Filistinli Kardeşler İçin Resim Etkinliği

Yalova'da gerçekleştirilen "Filistinli Çocuklar İçin Çiz" etkinliği, çocukların sanat aracılığıyla Filistin'deki zorlukları dile getirmesine olanak sağladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Bir Araya Geldiler

Etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ında düzenlendi. Çocuklar, Filistinli yoldaşlarının çektiği acıları ve umut dolu rüyalarını resimlerine yansıttı.

Vali Hülya Kaya'dan Destek Mesajı

Etkinliğe katılan Vali Hülya Kaya, çocuklarla bir araya gelerek verdikleri destek için onlara teşekkür etti, anlamlı etkinliğin önemine vurgu yaptı.

İHH Yalova Derneği'nden Açıklama

İHH Yalova Dernek Başkanı Ramazan Yıkılmaz, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına dikkat çekerek, "Filistin halkı 7 Ekim'den beri tarihinin en ağır soykırımlarından birini yaşıyor. Gazze, insanlığın utanç tablosu haline gelmiştir" dedi.

Yıkılmaz, 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği, 100 bin kişinin yaralandığı ve 2 milyon kişinin evsiz kaldığına işaret ederek, Filistinli çocukların maruz kaldığı dramın görmezden gelinmesine tepki gösterdi.

Yalova'da düzenlenen "Filistinli Çocuklar İçin Çiz" adlı etkinlikte bir araya gelen çocuklar, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına dikkat çekebilmek için resim çizdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr