25.10.2024-20:05 (Son Güncelleme:25.10.2024-20:05)

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Yalova'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı. Detaylar haberimizde.

Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, düzenlenen başarılı bir operasyon ile 4 şüpheliyi tutukladı. Ekipler, gerçekleştirdikleri risk analiz çalışmaları sonucunda birbirleriyle bağlantılı olabilecekleri ve uyuşturucu madde sevkiyatı yapma ihtimali taşıdıkları değerlendirilen iki aracı takibe aldı.

Eş Zamanlı Müdahale

Yalova'da, Narkotik ekipleri her iki araca eş zamanlı olarak müdahale etti. Otomobillerde gerçekleştirilen aramalarda, dedektör köpek "Zeytin" de yer aldı. Yapılan detaylı incelemelerde toplam 6 kilo 550 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar skunk ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şahıslar

Otomobillerde bulunan M.S, F.S. ve Y.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Ayrıca, başka bir operasyonda M.N.A'ın üzerinde sentetik uyuşturucu bulundu ve kendisi de gözaltına alındı.

Adliyeye Sevk ve Tutuklama

Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından 4 şüpheli adli mercilere sevk edildi. Gözaltına alınan şahıslar, mahkeme tarafından tutuklandı. Emniyet güçleri, bölgede uyuşturucu ile mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Yalova'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı. Operasyonda, 7 paket halinde 6 kilo 550 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar skunk ele geçirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr