19.10.2024-12:25 (Son Güncelleme:19.10.2024-12:25)

Yalova'da Camiden Yangın Söndürme Tüpü Hırsızlığı

Çiftlikköy ilçesinde bir camiden yangın söndürme tüpü çalındı, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yangın Söndürme Tüpü Hırsızlığı Yalova'da Güvenlik Kamerasında Yakalandı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Kelebek Çayırı Camisi'nde bir yangın söndürme tüpünün çalındığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

İki hırsız, caminin içine tişörtleriyle girerek yüzlerini kapattı. Giriş bölümünde duvara sabitlenmiş olan yangın söndürme tüpünü çalan hırsızlar, ardından olay yerinden uzaklaştı.

Dernek Başkanı'nın Açıklamaları

Olay sonrası açıklamalarda bulunan Kelebek Çayırı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necmettin Öner, hırsızlıkların önüne geçmek adına çeşitli önlemler aldıklarını dile getirdi. Öner, caminin üst katına çıkan merdivenlerin kepenkle kapatıldığını ve kapıların daha sıkı bir şekilde kilitlendiğini söyledi.

Öner, "Maalesef ara ara camimizde hırsızlıklar olabiliyor. En son iki genç, yüzlerini kapamak suretiyle geliyorlar, yangın söndürme tüpümüzü alıp gidiyorlar. Bizi üzen olay şu ki bunu yapanların genç olması," açıklamasında bulundu.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki Kelebek Çayırı Camisine tişörtleriyle yüzlerini kapatarak giren iki hırsız, giriş bölümünde duvara sabitlemiş tüpü çalarak uzaklaştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr