19.10.2024-15:12 (Son Güncelleme:19.10.2024-15:12)

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü oyuncu Vural Çelik, kalp rahatsızlığından hayatını kaybederek son yolculuğuna uğurlandı. Sanat dünyası ifade ettikleri unutulmaz anılarla dolu.

Vural Çelik'in Cenaze Töreni

Ünlü oyuncu Vural Çelik, kalp rahatsızlığı nedeniyle 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sırasında, taziyeleri sanatçının ailesi kabul etti.

Birol Güven’in Açıklamaları

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, basına yaptığı açıklamada, Vural Çelik ile aralarında oldukça özel bir bağ olduğunu belirterek, “Sosyal medyada Vural'ın maddi bir sıkıntı içinde olduğuna dair çıkan haberler doğru değil. Sektördeki daralmalar olsa da onun öyle büyük sorunları yoktu.”

Sanatçıların Duyguları

Oyuncu Ceyhun Fersoy, Çelik'le uzun yıllardır birlikte çalıştığını ve onun erken kaybedilmesinin üzücü olduğunu ifade etti. Olayı duyduğunda, “Ailemden birisini kaybetmiş gibi hissediyorum,”

Yavuz Seçkin de, Vural’ın dost canlısı mizacını ve setlerdeki neşesini anlatarak, “Mekanı cennet olsun,”

Uzun yıllar süren dostluklarıyla tanınan Ferdi Akarnur, son günlerde yoğunluktan dolayı görüşemedikleri için üzgün olduğunu belirtti. Begüm Öner ise, Vural’ın mizah dolu bir insan olduğuna vurgu yaptı.

Vural Çelik'in Sanatsal Kariyeri

Vural Çelik, 1973 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1989’da Levent Kırca Tiyatrosu’na katıldıktan sonra, Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM’yi de deneyimlemiştir. Bir Demet Tiyatro ve Avrupa Yakası dizilerindeki performanslarıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Cenaze namazının ardından, Vural Çelik’in cenazesi Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan oyuncu ve önceki gün hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr