28.01.2022-16:40 (Son Güncelleme:28.01.2022-16:40)

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi hakkında taraftarlar, 'Hangi takımda oynuyor, hangi takımlarda oynadı, nerelidir, hangi mevkide oynuyor, kariyerinde kaç golü var, boyu nedir, eşi kimdir, kaç yaşındadır?' araştırmaları yapıyorlar.

1

TRANSFER DURUMU GÜNDEME OTURDU!


Yıldız futbolcu Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sergilediği futbol ile büyük ses getirmişti. Yıldız futbolcu sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla büyük hayranlık uyandırmıştı. Futbolcu oynadığı futbolla sonraki sezon İtalya ekibi Lazio'nun yolunu tuttu. Futbolcu Lazio'da, Fenerbahçe performansından sonra tam olarak istenileni veremedi. Fenerbahçe'ye yeniden transferi konuşulan Vedat Muriqi hakkında çarpıcı gelişmeler oluyor. Kosovalı golcünün İspanya ekibi Mallorca ile büyük oranda anlaştığı öğrenildi.

2

FUTBOLCUNUN HAYATI


Vedat Muriqi, 24 Nisan 1994 tarihinde o zamanki adıyla Yugoslavya'nın Prizren kentinde doğmuştur. Vedat Muriqi futbol kariyerine Kosova'nın KF Liria takımında başladı. Ardından Arnavutluk'un Besa takımına transfer oldu. Sonrasında ise yine Arnavutluk'un Teuta takımına gitti. Teuta takımından 2014 yılında ülkemizde Giresunspor'a transfer oldu. Giresunspor sonrası Gençlerbirliği ve Rizespor formalarını giydi. 2019 yazında ise Fenerbahçe'ye transfer oldu. Muriqi Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından İtalyan devi Lazio'nun yolunu tuttu. Şimdi ise İspanyol ekibi Mallorca'ya transfer oluyor.

3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?


Futbolcu kariyerinde sırasıyla; KF Liria, Teuta, Besa, Giresunspor, Gençlerbirlği, Rizespor, Fenerbahçe ve Lazio formalarını terletmiştir.

4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?


Vedat Muriqi santrafor pozisyonunda oynamaktadır.

5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?


Futbolcu kariyeri boyunca çıktığı 297 maçta 83 gol attı ve 26 asist yaptı.

6

BOYU NEDİR?


Vedat Muriqi'nin boyu 1.94'dür.

7

EŞİ KİMDİR?


Futbolcunun eşi Edibe Muriqi'dir.

8

KAÇ YAŞINDADIR?


Golcü yıldız Vedat Muriqi 24 Nisan 1994 doğumludur. Yani 27 yaşındadır.

9

NERELİDİR?


Yıldız golcü Vedat Muriqi Kosovalı'dır. Kendisi Kosova Milli Takımı'nın futbolcusudur.

Vedat Muriqi Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR