19.10.2024-16:39 (Son Güncelleme:19.10.2024-16:39)

Van'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Baba ve Oğlu Toprağa Verildi

Van'daki trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazesi, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Van'daki Üzücü Trafik Kazası

Van'da meydana gelen bir trafik kazasında baba ve oğlu hayatını kaybetti. Kazanın detayları, bölgedeki yaşanan trajediyi gözler önüne serdi.

Kaza Anı

Geçtiğimiz akşam saatlerinde, Van-Hakkari kara yolu üzerindeki Kurubaş Geçidi'nde 3 aracın karışığı trafik kazasında, sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir kamyonet, yolda yürüyen bir köpeğe çarptı. Bu çarpışmanın ardından, kamyonet karşı şeride geçerek bir hafif ticari araç ile minibüsle çarpıştı.

Hayatını Kaybedenler

İlk belirlemelere göre, kazada İsmail Gönül ve oğlu Mert Gönül olay yerinde hayatlarını kaybetti. Yaralanan 6 kişi ise hastaneye kaldırıldı; ancak İsmail ve Mert Gönül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Töreni

Kaza sonrası, baba ve oğulun cenazeleri, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. Başkale ilçesine getirilen cenazeler, Hatipova Mahallesi Mezarlığı'nda dualar eşliğinde yan yana toprağa verildi. Cenaze törenine, aile üyeleri, yakınları, vatandaşlar ve birçok siyasi parti temsilcisi katılım sağladı.

Toplumsal Duyarlılık

Bu tür kazaların önlenmesi için, trafik güvenliği konusunda daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiği bir kez daha anlaşıldı.

Van'da dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazesi, Başkale ilçesi Hatipova Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr