10.10.2024-16:52 (Son Güncelleme:10.10.2024-16:52)

Van'da Kaybolan Ünlü Öğrencinin Eşarbı Bulundu

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'e ait olduğu düşünülen bir eşarp keşfedildi.

Van Gölü'nde Kaybolmuş Öğrencinin Eşarbı Bulundu

Van'da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolmasının ardından arama çalışmalarında, öğrencinin ait olduğu değerlendirilen bir eşarp bulundu. Hatırlanacağı üzere, Kabaiş, çakıl taşı toplamak amacıyla sahile gitmek üzere evden çıkmıştı.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Kabaiş'ten 27 Eylül tarihinden bu yana haber alınamıyor. Eşarpla birlikte çalışmaların hızlandığı belirtildi.

Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, ve İl Emniyet Müdürlüğü gibi çeşitli kuruluşların katılımıyla yürütülen arama çalışmaları, su altı görüntüleme ekipmanları ve dalgıçlarla destekleniyor. Ayrıca kıyıda, metruk yapılar ve sazlık alanların detaylı bir şekilde incelendiği bildirildi.

Eşarp Elde Edildi

Kıyıda arama kurtarma köpekleri ve drone kullanılarak yürütülen operasyonda, Kabaiş'e ait olduğu düşünülen bir eşarp bulundu. Bardakçı Mahallesi'ne yaklaşık 150 metre mesafede bulunan eşarp, ekiplere teslim edildi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından muhafaza altına alındı.

Yetkililer, eşarbın Kabaiş'e ait olup olmadığını belirlemek adına ailenin gözlemine sunulacağı bilgisini paylaştı.

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında, öğrenciye ait olduğu değerlendirilen eşarp bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr