06.10.2024-12:10 (Son Güncelleme:06.10.2024-12:10)

Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i bulmak için ekipler yoğun bir şekilde arama yapıyor.

Van'da Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

27 Eylül tarihinden bu yana kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kabaiş, sahilde çakıl taşı toplamak üzere arkadaşlarına gittiğini bildirmişti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim gören Kabaiş'ten bu tarihten itibaren haber alınamadı. Olayla ilgili ekipler, kaybolan öğrencinin en son bulunduğu sahil bölgesinde detaylı arama yapıyorlar.

Aramalarda Termal Kameralı Dron Kullanılıyor

Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD dalgıç ekipleri, su altı görüntüleme cihazlarıyla birlikte hem gölün derinliklerinde hem de çevresinde araştırmalar yürütüyor. Ekipler, ayrıca bölgeyi taramak için Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi'nden yandan taramalı sonar cihazı da kullanıyor.

Kamera Görüntüleri İnceleniyor

Daha önce kayak bölgesine yakın Bardakçı Mahallesi'nde aramalar gerçekleştiren güvenlik güçleri, Kabaiş'in kaybolduğu gün boyunca tüm kamera kayıtlarını incelemeye de devam ediyor. Öğrencinin son iletişim kurduğu kişiler ve çevredeki sakinlerden de bilgi alınıyor.

Ailesi ve yakınları ise, arama çalışmalarının yapıldığı bölgede umutla kabarık bir bekleyiş içerisinde bulunuyor.

Van'da 27 Eylül cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları sürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr