18.10.2024-15:21 (Son Güncelleme:18.10.2024-15:21)

Uyuşturucu Operasyonu Üzerine Milli Beraberlik Partisi'nden Açıklama

Milli Beraberlik Partisi, genel merkezine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda suçlamaları reddetti.

Uyuşturucu İhbarı Üzerine Açıklama

Milli Beraberlik Partisi'nin Genel Başkanı Peyami Sefa Atıcı, parti genel merkezinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uyuşturucu satışı ve kullanımı iddiaları sonrası yapılan operasyonun ciddi bir suçlama olduğunu belirten Atıcı, "İlgimiz alakamız yok" şeklinde konuştu.

Genel Merkez Açıklamaları

Atıcı, yaptığı açıklamada, genel merkezin bulunduğu binada bir partilinin kendi dükkanının olduğunu ve kendileri il dışında olduğu zaman bu kişinin genel merkezin denetimini üstlendiğini aktardı. Ayrıca, uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen bireylerin partiyle bir bağlantısının olmadığını vurguladı.

Yasal Süreç Başlatılıyor

Atıcı, "Bununla ilgili yasal süreci başlatacağız ve bunun peşini bırakmayacağız. Bu çok büyük bir suçlama, ilgimiz alakamız yok, çok şükür. Bütün mahalleden ve vatandaşlarımızdan olayın burada yaşanmış olmasından dolayı özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Parti Üyesinden Açıklama

Parti üyesi Nurettin Yılmaz ise, uyuşturucu sattığı öne sürülen arkadaşı için yaklaşık 30 gün önce genel merkezin anahtarını verdiğini, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Milli Beraberlik Partisi Genel Başkanı Peyami Sefa Atıcı, parti genel merkezinde uyuşturucu satıldığı ve kullanıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyona ilişkin, parti genel merkezinde açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr