18.07.2022-15:36 (Son Güncelleme:18.07.2022-15:36)
>

Geçtiğimiz sene dünya evine giren ünlü şef Arda Türkmen ile fenomen isim Melodi Elbirliler bebek beklediklerini duyurdular. Ünlü çiftin bebeklerine verecekleri isim ortaya çıktı. Çifte eleştiri yağmuru geldi.

1

Arda'nın Mutfağı


Yıllardır ekranlarda yemek programlarıyla izleyicileri büyüleyen ünlü şef Arda Türkmen Arda’nın Mutfağı adında bir kitap çıkardı.

2

Evliliği


Yaptığı yemeklerle ve bilgisiyle adından söz ettiren ünlü şef, geçtiğimiz yıl uzun yıllardır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ile evlendi.

3

Eşi Melodi Elbirliler


47 yaşındaki şef Arda Türkmen, 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler geçtiğimiz sene görkemli bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

4

Teknede poz verdiler


Ünlü çift sosyal medya hesaplarından teknede verdikleri pozla bebek beklediklerini takipçilerine duyurdular.

5

Hamileliği duyurdu


Arda Türkmen karısının karnını tuttuğu o pozu paylaşırken altına "Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz" notunu ekledi.

6

Ünlü isimlerden tebrik mesajları


Ünlü çiftin bu paylaşımına binlerde tebrik yorumları geldi. Burçin Terzioğlu, Derya Şensoy, Aslıhan Güner, Bengü, Seda Bakan, Hande Soral ve Pınar Altuğ Atacan gibi ünlü isimler yorum yaptı.

7

Bebeklerinin ismi


Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çiftinin bebeklerine koyacakları isim de merak konusu olmuştu. Gerçekler ortaya çıktı.

8

Ünlü çifte tepki geldi


İddialara göre ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti kız olmakla birlikte ismini Piyale koyacakları ortaya çıktı. Ünlü şefe bazı kullanıcılar tepki gösterdi.

Ünlü şef Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler bebek bekliyor! Çiftin bebeklerine verecekleri isim tepki çekti
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR