22.10.2024-18:59 (Son Güncelleme:22.10.2024-18:59)

Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye Sert Tepki

Zafer Partisi lideri Özdağ, Abdullah Öcalan'ın TBMM'ye çağırılmasını eleştirerek, bunun Cumhuriyet'e hakaret olduğunu vurguladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Sert Açıklamalar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla gündemdeki konulara değindi. Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup Toplantısı'ndaki ifadelerini eleştirerek, "Teröristbaşını Meclis'e çağırmak sadece kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimize değil, büyük Türk milletine, Gazi Meclis'imize ve Cumhuriyet'imize hakarettir." dedi.

Bahçeli'nin Açıklamalarına Tepki

Özdağ, Bahçeli'nin konuşmasını "tam bir siyasal cinnet" olarak nitelendirirken, sözlerine devam etti: "Abdullah Öcalan'ın PKK üzerindeki fiili otoritesi kalmamıştır. Siz önce Türk milletine itiraf edin, Öcalan'a bu konuşmayı yapması için ne verdiniz?"

Türk Milliyetçileri için Hayal Kırıklığı

Özdağ, Bahçeli'nin açıklamalarının ardından vatanseverlerin ve Türk milliyetçilerinin derin bir hayal kırıklığı yaşadığını vurguladı. Türkiye’nin terörle mücadelede geriye düşürülmeye çalışıldığını belirterek, bu durumun kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Zafer Partisi'nin Duruşu

Zafer Partisi olarak, Cumhuriyet'i ve devleti korumaya devam edeceklerini belirten Özdağ, oluşan tehditlere karşı kararlılıkla karşı koyacaklarını açıkladı. Özdağ, Öcalan'a verilen tavizlere karşı çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr