11.10.2024-16:43 (Son Güncelleme:11.10.2024-16:43)

Uluslararası Tıbbi Ceza Hukuku Sempozyumu Tebriz'de Gerçekleşti

İran'ın Tebriz kentinde Türkiye ve Almanya'dan uzmanların katılımıyla tıbbi ceza hukuku üzerine sempozyum düzenlendi.

İran'da Tıbbi Ceza Hukuku Sempozyumu Düzenlendi

İran'ın Tebriz şehrinde, Türkiye ve Almanya'dan gelen uzmanların katılımıyla Tıbbi Ceza Hukukunda Yeni Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu gerçekleştirildi. Bu önemli etkinlik, Doğu Azerbaycan eyaletine bağlı Baro'nun Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından organize edildi.

Etkinlikte Ceza Hukukundaki Son Gelişmeler Ele Alındı

Sempozyumda, tıbbi ceza hukukundaki güncel gelişmeler değerlendirildi ve üç ülkenin hukuk profesyonelleri arasında fikir alışverişi yapıldı.

Katılımcılar ve Sunumlar

Türkiye'den Tıp Hukuku Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Hakan Hakeri ile Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yener Ünver etkinlikte yer aldı. Prof. Dr. Ünver, konuşmasının başında Almanya'daki ceza tıp hukuku ile ilgili son gelişmeleri katılımcılara aktardı. Daha sonra, Prof. Dr. Hakeri, Türkiye'deki ceza tıp hukuku üzerine karşılaşılan meseleleri ve dikkat çeken gelişmeleri anlattı.

Verilen Bilgiler ve Katkılar

Doğu Azerbaycan Barosu'ndan Bahar Şahid, sempozyumda hukuki doktrinler, adli prosedürler ile suçlar ve tıbbi ihlallerin önlenmesine dair stratejiler hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Tıbbi Ceza Hukukunda Yeni Gelişmeler Uluslararası Sempozyumu, İran, Almanya ve Türkiye'den uzmanların katılımıyla İran'ın Tebriz kentinde düzenlendi. İran'ın Doğu Azerbaycan eyaleti Barosu Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından Tebriz'de gerçekleştirilen sempozyumda ceza hukukundaki son gelişmeler incelenip, üç ülkeden hukukçular arasında görüş alışverişinde bulunuldu. Sempozyuma Türkiye'den Tıp Hukuku Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Hakan Hakeri (sol 3) ile Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yener Ünver (sol 2) katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr