24.10.2024-17:43 (Son Güncelleme:24.10.2024-17:43)

Uluslararası Savunma ve Güvenlik İşbirlikleri SAHA EXPO'da Tartışıldı

SAHA EXPO, savunma alanında uluslararası işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

Uluslararası İşbirliklerinin Önemi

Savunma ve güvenlik alanında uluslararası işbirliğine dair fırsatlar, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapsamında düzenlenen bir panelde masaya yatırıldı.

Airbus Türkiye ve Önemi

Simon Ward, Airbus Türkiye Direktörü, "Bizler için Türkiye önemli bir satış piyasası ve bizim tedarik zincirimizin kritik bir parçası" ifadelerini kullanarak Türkiye'nin savunma sanayisindeki rolünü vurguladı.

Etkinliğin Detayları

SAHA EXPO, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirildi. Etkinlik, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) desteğiyle organize edildi.

Ayrıca, etkinlik Anadolu Ajansı tarafından da desteklendi, böylece savunma sektöründeki uluslararası işbirlikleri daha da güçlendirildi.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteklediği, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı üçüncü gününde devam ediyor. TEI Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kain, "Savunma ve Güvenlik Alanında Uluslararası İşbirliği" başlığıyla düzenlenen panele katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr