04.10.2024-20:20 (Son Güncelleme:04.10.2024-20:20)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Çekmeköy'de Ziyaretlerde Bulundu

Bakan Uraloğlu, Çekmeköy'de muhtarlarla ve sivil toplum üyeleriyle bir araya geldi, sorunları dinledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul'da Faaliyetlerde Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu. Kendisinin bu ziyareti, bölgedeki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirilen istişareler açısından dikkat çekti.

Muhtarlarla Buluşma ve Sorunların Dinlenmesi

Bakan Uraloğlu, Çekmeköy'deki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiğinde, onlardan gelen sorun ve talepleri dikkatle dinledi. Muhtarlar, bölgedeki ihtiyaçlar ve çözümler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Ziyareti

Uraloğlu, Çekmeköy Trabzonlular Derneği’ni de ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehri derneklerinin toplum içindeki önemine değindi. Sorunların not alınması talimatını veren Uraloğlu, bu buluşmaların gelecekte de devam edeceğini belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunarak esnaf ile bir araya geldi. Cuma namazını Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camisi'nde kılan Uraloğlu, namazdan çıkan cemaatle buluşarak onlarla sohbet etti ve kendisine iletilen sorun ve şikayetleri dinledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr