05.10.2024-16:23 (Son Güncelleme:05.10.2024-16:23)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Beşiktaş'ta Esnaf Ziyaretinde

Bakan Uraloğlu, Beşiktaş'taki ziyaretlerinde esnafla bir araya gelip sorunları dinledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Beşiktaş'ta Esnaf ile Buluştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnafla bir araya geldi.

Parti Ziyaretleri ve Sorunların Dinlenmesi

Bakan Uraloğlu, ilk olarak AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada partililerle buluştu. Ziyaretinde AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım Turan ve AK Parti MKYK üyeleri de kendisine eşlik etti.

Buradaki konuşmasında Türkiye Buluşmaları kapsamında dört programda yer aldığını belirten Uraloğlu, bakanlık görevinde 64 ili ziyaret ettiğini ifade etti. Uraloğlu, "Sahada olmak, vatandaşlarımızla etkileşim içinde bulunmak oldukça kıymetli. Üzüntü ve sevinç yaşadığımız süreçler olabiliyor ama sahada olmak, gücümüzü artırıyor." dedi.

Öğle Namazı ve Esnaf Ziyaretleri

Bakan Uraloğlu, Tevfikiye Camisi'nde öğle namazını kıldıktan sonra cemaatle sohbet etti ve sorunları dinledi. Ayrıca camideki cenaze namazına katılarak başsağlığı diledi.

Öğle namazının ardından Beşiktaş programı dahilinde Arnavutköy ve Bebek'te esnaf ziyaretlerinde bulundu. İş yerlerinde çalışanlar ve esnafla sohbet eden Uraloğlu, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Bebekliler Derneği Ziyareti

Uraloğlu, ziyaretleri kapsamında Bebekliler Derneği'ni de ziyaret ederek, burada bölge sakinlerinin ve dernek yönetiminin sorun ve taleplerini dinledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr