22.10.2024-19:00 (Son Güncelleme:22.10.2024-19:00)

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO'da 5G Teknolojisini Tanıttı

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO'da 5G teknolojisi ile 1,2 Gbps hızını tanıttı. Detaylar haberimizde!

ULAK Haberleşme 5G Teknolojisini Sergiledi

ULAK Haberleşme, 5G teknolojisindeki gelişmelerini SAHA EXPO'da katılımcılara tanıttı. Genel Müdür Ruşen Kömürcü, 5G'de ulaştıkları 1,2 Gbps hızını özel telefonlar aracılığıyla gösterdiklerini açıkladı.

Ruşen Kömürcü'nün Açıklamaları

Kömürcü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) tarafından verilen özel izinle etkinlikte yer aldıklarını belirtirken, "5G'de 1,2 Gbps hızını burada özel telefonlar aracılığıyla katılımcılara gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Afrika ve Orta Doğu’daki pazarların potansiyeli üzerinde de durdu.

SAHA EXPO ve Destekleyici Kuruluşlar

SAHA İstanbul tarafından düzenlenen etkinlik Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşti ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile 6 bakanlığın desteğiyle organize edildi. ULAK Haberleşme'nin 5G teknolojisi, bu önemli buluşmanın dikkat çekici bir parçası olarak öne çıktı.

SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteği, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığında, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nda ULAK Haberleşme katılımcılara 5G teknolojisini sergiledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr