08.10.2024-17:39 (Son Güncelleme:08.10.2024-17:39)

Uğurcan Çakır: Milli Takımda Rekabet Her Zaman Var

A Milli Takım kalecisi Uğurcan Çakır, Karadağ ve İzlanda maçları öncesi beklentilerini ve takım içindeki ortamı değerlendirdi.

Milli Takımda Oyuncu Rekabeti ve Beklentiler

A Milli Takım kalecisi Uğurcan Çakır, Karadağ ile oynayacakları maç öncesinde takım içindeki atmosferi ve kişisel hedeflerini paylaştı. Çakır, "Milli takımda kimin oynadığının çok önemi yok. Kime forma geliyorsa elinden geleni yapmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Takım İçinde Güçlü Bir Atmosfer

11 Ekim'de Samsun'da Karadağ, 14 Ekim'de ise deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da, Çakır, kamp ortamının oldukça samimi olduğunu belirtti. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, "Burada olmak her zaman güzel. Buranın tadını çıkarmaya çalışıyoruz" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Kaleci Rekabeti ve Takım Kalitesi

Uğurcan, milli takımda kalecilik pozisyonundaki rekabetin altını çizerken, "Buraya gelen her oyuncu burayı hak ederek geliyor. Kaleci mevkisinde de iyi kalecilerimiz var" dedi. Ayrıca, dünyanın en büyük takımlarında oynayan oyunculara sahip olduklarını belirterek takım arkadaşlarını övdü.

Sezon Değerlendirmesi

Trabzonspor'un bu sezon iyi başlayamadığını kabul eden Uğurcan, şahsi olarak iyi bir başlangıç yaptığını düşündüğünü ifade etti. "Her zaman en iyi performansımı vermeye çalışıyorum" diyerek, hem kulübünde hem de milli takımda en iyisini yapmaya çabaladığını vurguladı.

Yoğun Maç Programına Uyku

Avrupa'daki oyuncuların yoğun maç temposundan şikayetlerini anımsatan Uğurcan, "Maçların yoğunluğu her sezon daha fazla artıyor. Bunun farkındayız ve buna adapte olmaya çalışıyoruz" dedi. Milli takım olarak sahada en iyi karneleri vermek için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nın kalecilerinden Uğurcan Çakır, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr