03.05.2022-14:50 (Son Güncelleme:03.05.2022-14:50)

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçları hangi tarihte oynanacak? UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş maçları tarihleri ve yayın kanalı

Perşembe günü başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmalarını izlemek isteyen futbolseverler maçların yayınlanacağı kanalları araştırıyor. Peki, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmaları perşembe günü Frankfurt-West Ham ile Rangers - Leipzik mücadeleleri ile başlıyor. Maçlar EXXEN platformunda şifre olmadan izlenebilecek.

Perşembe günü oynanacak maçlar sonrasında finale kalan takımların ismi belli olacak. Maçları şifresiz izlemek isteyen futbolseverler, EXXEN platformuna üye olarak tüm maçları izleyebilecek.

Avrupa Ligi Yarı Final maçları RTÜK Önemli Olaylar listesine girdi!

RTÜK Önemli Olaylar Listesi'nde olan bütün karşılaşmaların şifre olmadan yayınlanması zorunludur. UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmaları da listede olduğu için bütün karşılaşmalar şifresiz yayınlanacak.

 

Frankfurt finalde diretiyor!

Bu sezon istenilen performansa ulaşamayan Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi'nde sorun yaşamadan ilerliyor. Barcelona'yı elemesinin ardından tamamen Avrupa Ligi'ne yoğunlaşan takım, Londra'da çıktığı ilk mücadelede de kupaya olan isteğini kanıtladı.

West Ham ise sezon başındaki performansını sürdürmekte zorluk yaşıyor. Son maçlarda istenilen performansı gösteremeyen takım, Almanya'da başarılı olarak finale adını yazdırmayı istiyor.

Sezonun sürpriz ismi Rangers!

Yarı final karşılaşmalarında mücadele edecek diğer iki takım ise Rangers ve Leipzig. Bu sezonda Avrupa beklentilerinin ilerisine giden ancak ligde Celtic'i geçemeyen Rangers, bir sürpriz yaparak Leipzig'i elemeyi hedefliyor.

 

 Leipzig-Rangers mücadelesi Perşembe akşamı saat 22:00'de şifresiz EXXEN platformunda!

TV8,5'ta maç yayını yapılacak mı?

Yarı final mücadelelerinden Leipzig ile Rangers karşılaşması EXXEN ile birlikte TV8,5'ta da yayınlanmıştı. Bundan dolayı rövanş karşılaşmalarından bir tanesinin de TV8,5 ekranlarında yayınlanacağı düşünülüyor. 

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr