01.06.2022-10:24 (Son Güncelleme:01.06.2022-10:31)

Üç Kuruş dizisinin final bölümündeki o sahne sosyal medyada gündem oldu: Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’ndan açıklama geldi

Ekranların sevilen dizilerinden Üç Kuruş, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle izleyicisine veda etti. Dizinin final bölümündeki o sahne sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar…

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cevadzade gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, final yaptı. Sevilen dizinin final bölümünde ki o sahne ise dikkat çekti. Dizinin hayranları yaptıkları yorumlarla Twitter da TT oldu.

Üç Kuruş’un final bölümünden dikkat çeken sahne

İçerde, Çukur gibi işlerin bağlantılı hikayesi olarak yayınlanan Üç Kuruş dizisi final yaptı. Geçtiğimiz bölümlerde Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cevadzade, senaryo gereği ölerek diziye veda etmişti. O sahne Üç Kuruş izleyicisi tarafından büyük ilgi görmüştü. Dizinin final bölümde ise karakterlerin zaman atladığı sahne ve Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakterinin, aradan geçen zaman rağmen hala çok sevdiği karısı Bahar’ın mezarına giderek onunla sohbet etmesi finale damga vurdu.

Uraz Kaygılaroğlu’ndan duygusal veda

Dizinin final yapmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden veda paylaşımı yapan Uraz Kaygılaroğlu, "Neler neler yazdım... Instagram açıklaman çok uzun dedi. Hisliyim ya ben tek tek veda etmek hoşuma gidiyor ama olamadı maalesef. Dün gece son sahnemizi çektik. Bu fotoğraflar ise ilkine kadar. Yolculuktaki tüm mesai arkadaşlarıma, herkese binlerce teşekkürler. Çok sıcak bir kültüre dahil olmamızı sağlayan Çayırbaşı sakinlerine ayrıca teşekkür ederim. Hadi uçtum ben’’ ifadelerini kullandı.

mihrabkurt@haber365.com.tr